Selecteer een pagina

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Door gebruik te maken van de Cryptokado cadeaubon aanvaard je de volgende cadeaubonvoorwaarden en verbind je jezelf ertoe deze na te leven.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Cryptokado uitgegeven cadeaubonnen, zowel elektronische als gedrukt.
 2. Iedere Cadeaubon is voorzien van een unieke code. Dit kan een nummercode, tekstcode of een combinatie van beide zijn. Iedere Cadeaubon wordt slechts één maal verstrekt. Je dient zelf de Cadeaubon inclusief code zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan Cryptokado te worden verstrekt. Cryptokado behoudt zich het recht voor om een Cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele Cadeaubon. In het geval van een elektronische cadeaubon is de e-mail met de order bevestiging vereist.
 3. Om een Cadeaubon te gebruiken dien je de door jou geselecteerde producten in het “winkelwagentje” te plaatsen. Tijdens het betaalproces selecteer je vervolgens de cadeaubon box en vul je het unieke nummer in.
 4. De aard, waarde, duur, vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vind je op de Cadeaubonnen/of in de e-mail waarin de code is verzonden. Iedere Cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. Na de vervaldatum kan de Cadeaubon niet meer worden gebruikt.
 5. Cadeaubonnen uitgegeven door Cryptokado zijn uitsluitend te gebruiken via https://www.cryptokado.eu/verzilveren
 6. Cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.
 7. De restwaarde van de Cadeaubon kan worden gebruikt voor volgende bestellingen. De restwaarde is niet overdraagbaar en kan uitsluitend worden gebruikt vanaf hetzelfde account als waar het eerste gebruik van de Cadeaubon plaats heeft gevonden en gedurende de geldigheidsduur van de Cadeaubon.
 8. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte Cadeaubon(nen), dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden: iDEAL.
 9. Het is niet toegestaan Cadeaubonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).
 10. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van Cadeaubonnen wordt ontzegd.
 11. Het is niet toegestaan Cadeaubonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
 12. Deze cadeaubonvoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden je aan om de cadeaubonvoorwaarden telkens voor het gebruik van een Cadeaubon te raadplegen. Als je na het ingaan van wijzigingen in de cadeaubonvoorwaarden de cadeaubon gebruikt, aanvaard je daarmee de gewijzigde cadeaubonvoorwaarden.
 13. Per bestelling kun je een onbeperkt bedrag aan Cadeaubonnen inwisselen
 14. Heb je vragen over of opmerkingen over het gebruik van de Cadeaubonnen of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met onze klantenservice op [email protected]